Děkuji za názory a hodnocení

Eliška Kopincová

Studentka

„Včerejší setkání... se neslo ve velmi příjemné atmosféře. Možnost praktikovat prezentované informace na místě bylo přínosné, zábavné a velmi chutné. Ještě jednou děkujeme...“

Michal Kolář

Oblastní ředitel

„Rád bych Vám ještě jednou uctivě poděkoval za Váš kurz Etiketa u stolu, byl pro nás velmi přínosný a také zábavný, užili jsme si to s Vámi.“

L. Dáňová & M. Kadlčík

Účastníci workshopu

„Večer byl naprosto úžasný v nádherném prostředí s velmi detailně promyšleným menu o pěti chodech doplněným lahodnými víny.“

Martin Šemík

Herec a zpěvák

„Svým přátelům bych kurz doporučil jako skvělý zážitek... Sám jsem některé informace ihned implementoval do svého (gastro-společenského) života.“

Pavla Kolomazníková

Marketing

"Jednoznačně doporučuji. V oblasti etikety stolování jsme se dozvěděli spoustu nových informací i vtipných zajímavostí."

Dominik Tilp

UI Architect

„Opravdu zážitkový kurz o etiketě u stolu. Muži jsou gentlemani a ženy jsou dámy. A tudíž i u stolu... A nejen u stolu.“

Ondrej Harman

BPI Manager

„Jedno z najlepších školení za posledných niekolko rokov, ktorých som sa zúčastnil - ďakujem a rozhodně doporučujem.“

Helena Hyklová

Vedoucí sekretariátu

„Určitě využiji poznatky co se týká držení příboru, nebo co se týká nenápadných pokynů hostitele. Dále jsem si udělala pořádek ve sklenicích, ve které se co podává.“

Petr Melničuk

Managing Director

„Kurz byl informačně atraktivní a předčil moje očekávání, lektor byl profesionál velmi dobře ovládající problematiku.“

Martin Zlatníček

Finanční ředitel

„Zvolili jste skvělou formu k předání svých zkušeností. Milá společnost, nádherné prostředí a to vše doplněno výborným kulinářským zážitkem.“

Patrik Szetey

Konzultant a interim manažer

„Výjimečný zážitek v příjemné společnosti na krásném místě s velice chutnou večeří. Pan Šmíd je gentleman tělem i duší...“

Iveta Vogelová

Vlasový mág

„Přednáška byla pro mne nový a nezapomenutelný zážitek, který bych klidně zopakovala, neboť jak je známo, člověk je zapomnětlivý.“

Denis Ceniga

Provozní ředitel

„K večeru se vyjadřuji pouze v superlativech. Malou rezervu jsem viděl v umístění stolu v recepci, i když chápu jedinečnost prostor... jistě dál doporučím tento zážitek.“

Ludmila Talašová

AP Specialist

„Svým přátelům bych řekla, ze pokud si myslí, že umi jíst příborem a správne se chovat u stolu, neměli by si být tak jistí a raději se okamžitě "objednat" k Danielovi na prohlídku :)“

Tomáš Pokorný

Advokát

„Daniel je velmi příjemný a vnímavý. Umí svým žákům dodat pevnou půdu pod nohama a současně jim nechat volnost v objevování nového světa.“

Pavel Pastorek

Ředitel provozu

„Bylo to přínosné celé, je fajn znát etiketu. Využiji určitě nejenom v pracovním životě. Nejvíc mi zůstalo v hlavě, že se u sezení nesmím opírat."

Karel Vlach

Generální ředitel

"Obdržené imformace využijeme velmi často, protože se pravidelně účastníme jednání se zahraničními partnery."

Iveta Zouharová

Právnička

„Mrzí mě, že jsem nestačila zeptat jak reagovat na osoby, které se chovají nevhodně v rozporu s etiketou."

Martin Pochylý

Obchodní ředitel

„Přiznám se, že jsem očekával při večeři náročnější nástrahy - to jsem samozřejmě nečekal, že mám takové rezervy už v základech.“

Chcete také prožít večer s etiketou u stolu?

3900 Kč za osobu, 2600 Kč za dítě vč. DPH. Rezervaci vám potvrdíme e-mailem co nejdříve.