Děkuji
za vaše názory a hodnocení

Eliška Kopincová
Studentka
„Včerejší setkání... se neslo ve velmi příjemné atmosféře. Možnost praktikovat prezentované informace na místě bylo přínosné, zábavné a velmi chutné. Ještě jednou děkujeme...“

Michal Kolář
Oblastní ředitel
„Rád bych Vám ještě jednou uctivě poděkoval za Váš kurz Etiketa u stolu, byl pro nás velmi přínosný a také zábavný, užili jsme si to s Vámi.“

L. Dáňová & M. Kadlčík
Účastníci workshopu
„Večer byl naprosto úžasný v nádherném prostředí s velmi detailně promyšleným menu o pěti chodech doplněným lahodnými víny.“

Martin Šemík
Herec a zpěvák
„Svým přátelům bych kurz doporučil jako skvělý zážitek... Sám jsem některé informace ihned implementoval do svého (gastro-společenského) života.“

Pavla Kolomazníková
Marketing
"Jednoznačně doporučuji. V oblasti etikety stolování jsme se dozvěděli spoustu nových informací i vtipných zajímavostí."

Dominik Tilp
UI Architect
„Opravdu zážitkový kurz o etiketě u stolu. Muži jsou gentlemani a ženy jsou dámy. A tudíž i u stolu... A nejen u stolu.“

Ondrej Harman
BPI Manager
„Jedno z najlepších školení za posledných niekolko rokov, ktorých som sa zúčastnil - ďakujem a rozhodně doporučujem.“

Helena Hyklová
Vedoucí sekretariátu
„Určitě využiji poznatky co se týká držení příboru, nebo co se týká nenápadných pokynů hostitele. Dále jsem si udělala pořádek ve sklenicích, ve které se co podává.“

Petr Melničuk
Managing Director
„Kurz byl informačně atraktivní a předčil moje očekávání, lektor byl profesionál velmi dobře ovládající problematiku.“

Martin Zlatníček
Finanční ředitel
„Zvolili jste skvělou formu k předání svých zkušeností. Milá společnost, nádherné prostředí a to vše doplněno výborným kulinářským zážitkem.“

Patrik Szetey
Konzultant a interim manažer
„Výjimečný zážitek v příjemné společnosti na krásném místě s velice chutnou večeří. Pan Šmíd je gentleman tělem i duší...“

Iveta Vogelová
Vlasový mág
„Přednáška byla pro mne nový a nezapomenutelný zážitek, který bych klidně zopakovala, neboť jak je známo, člověk je zapomnětlivý.“

Denis Ceniga
Provozní ředitel
„K večeru se vyjadřuji pouze v superlativech. Malou rezervu jsem viděl v umístění stolu v recepci, i když chápu jedinečnost prostor... jistě dál doporučím tento zážitek.“

Ludmila Talašová
AP Specialist
„Svým přátelům bych řekla, ze pokud si myslí, že umi jíst příborem a správne se chovat u stolu, neměli by si být tak jistí a raději se okamžitě "objednat" k Danielovi na prohlídku :)“

Tomáš Pokorný
Advokát
„Daniel je velmi příjemný a vnímavý. Umí svým žákům dodat pevnou půdu pod nohama a současně jim nechat volnost v objevování nového světa.“

Pavel Pastorek
Ředitel provozu
„Bylo to přínosné celé, je fajn znát etiketu. Využiji určitě nejenom v pracovním životě. Nejvíc mi zůstalo v hlavě, že se u sezení nesmím opírat."

Karel Vlach
Generální ředitel
"Obdržené imformace využijeme velmi často, protože se pravidelně účastníme jednání se zahraničními partnery."

Iveta Zouharová
Právnička
„Mrzí mě, že jsem nestačila zeptat jak reagovat na osoby, které se chovají nevhodně v rozporu s etiketou."

Martin Pochylý
Obchodní ředitel
„Přiznám se, že jsem očekával při večeři náročnější nástrahy - to jsem samozřejmě nečekal, že mám takové rezervy už v základech.“